2pack 1200*600 LED-panel.
2pack 1200*600 LED-panel.
2pack 1200*600 LED-panel.

Antal kvar: 12 st.


0kr

  • Ny vara i kartong
  • På väg in - leverans mitten av December
  • Frakt tillkommer Halvpall
  • Rek. butikspris 2995:-/st

Tryck på bilden för att se ALLA bilder, buden är inkl moms.

LED paneler för lager/kontor/butiker/hemmet.

Inga billiga massproducerade paneler utan här erbjuder vi kvalitet och säkerhet genom NGE Tech, vad sägs om IP44 standard och Rohs och CE märkning i Europa. Och på detta hela 3 års garanti på hela lampan.

Snygga led-paneler med silvrig aluminium ram med Led typer 2835 SMD, som ger kraftfylld belysning på billigast sätt. Panelen kan montera med wire från taket eller direkt mot taket, du väljer till vänster vilket infästningsmetod du behöver.

Ger butiken/kontorslandskapet/lagret en modern fräsch stilren känsla och du sparar snabbt igen dem mot vanliga lysrör/lampor. Nya trenden har blivit att installera dem hemma då hängande lampor/plafonder är helt ute och infällda spottar känns 1990 tal.

Kan monteras även på vägg se mer under flikarna ovan så kommer du inse vilka otroliga miljöer du kan skapa med en LED panel.

Våra paneler är billigare än de som inte har IP44 och Rohs och det har att göra med att vi köper hela 3 containers åt gången därav kan vi sänka priset på kvalitet.

Hos oss behöver du aldrig betala något i förskott utan efter du fått hem varan och kunnat testa den så kommer det en faktura i din brevlåda som skall betalas 14 dagar efter mottagen vara. Skulle vi ej kunna göra en faktura på kunden så betalas varan när varan anländer.

* Du som konsument kan alltid åberopa 2års fabrikationsfelsgaranti på varan, och vi följer alltid Konsumentverkets föreskrifter inom Distansköpslagen när det gäller aukioner. All information om att bjuda på våra auktioner finner du under knapp 2 överst på sidan, var noga med att du inhämtat information hur denna auktionsiten fungerar.