Om oss

Containerrally.se ägs av företaget Norrlandslagret AB.

Vi försöker lägga vikt på att erbjuda en auktionstjänst med fasta tider då det hålls auktion, vi försöker efterlikna våra gamla hederliga auktioner som hölls i gårdar och stugor över hela Sverige. Dagens auktioner på nätet erbjuder ett virr varr av produkter under alla klockslag dugnet runt. Vi kör som regel auktion 6 dagar i veckan mellan tiderna 19:00 - 21:00 då du har tid. Vi är enormt strikta med att alla auktioner inte får ha något reservationspris, så var det ju inte på den gamla goda tiden. Då höll auktionsförättaren upp en produkt och sen fick man vifta/blinka/nicka för att höja budet.

Produkterna som auktioneras ut kommer från företag i Sverige som valt oss som auktionsförättare, du kommer få så väl garanti/reklamationsrätt samt support för varan du ropar in. Sen måste företagen följa Konsumentverkets regler enligt distansköpslagen. Vi kräver även att företagen skall leverera varan mot faktura så du kan i lugn och ro utvärdera vinsten innan den behöver betalas, förtutsättningen för faktura är att man passerar en sedvanlig kreditupplysning. Annars levereras varan mot efterkrav och då betalar du när du får varan. Vi tar helt avstånd från förskottsbetalningar som de flesta andra auktionssiter använder sig av.

Vi hjälper varje vecka fler och fler företag sälja sina varor genom oss på auktion, hos oss får företagaren ett "Guldkonto" där företaget själv kan lägga in auktioner och själv sköta sin auktionering, att ha ett konto för att sälja hos oss är helt gratis. Som budgivare får du ett "Bronskonto" där du kan följa auktioner ,lägga bud på auktioner samt kontakta respektive företag direkt från ditt konto, det är givetvis helt gratis. Du kommer ha full kolla på auktioner/bud/köp genom ditt konto hos oss, och behöver inte sitta och ringa och skicka ePost om din leverans eller vara. Utan allt detta sköter du genom ditt moderna konto hos oss.

Vi har byggt en värld full av auktioner, och varorna som auktioneras ut är varor med kvalitet och där det finns ett tryggt företag bakom som hjälper dig hela vägen till en lyckad auktion.

Oss på Containerrally kan ni komma i kontak med genom info@norrlandslagret.se

Väl bekommen till en auktionssite som den gamla goda tiden.