Altanmarkis DIAMANT 4m Röd (B)
Altanmarkis DIAMANT 4m Röd (B)
Altanmarkis DIAMANT 4m Röd (B)

Antal kvar: -11 st.


0kr

AUKTION – DIAMANT altanmarkis 4m Röd

På denna auktion bjuder du på en markis Diamant 4m enfärgad röd

1x Altanmarkis - elstyrning (Bredd 4m Utfall 3m)

Vinröd

Butikspriset på paketet är satt till 6000:-

Kassett markiser i aluminium med rak kappa framtill, väven är Plysteric canvas struktur med vaxbehandling. De gör att markiserna kan även användas vid regn/dagg etc etc. Kassettens höjd är 120mm och tjockleken 120mm, manuell vev medföljer samtliga markiser. Bommarna/Armarna på dessa markiser är 100% inställningsbara så du kan ändra lutning/grader etc etc. Hela stommen är vitlackerad och modell grövre för att klara av vindar upp till hela 38m/sek. Markisen levereras med väggfäste så du behöver ej köpa till något för montage.

Containerrally.se auktionerar ut denna vara för företaget och sköter hela försäljningsprocessen. När auktionen är avslutad lämnas Auktionsköpet över till det berörda företaget så denne kan leverera godset till dig som kund. Du som budgivare betalar 0:- till oss utan du betalar direkt till företaget genom efterkrav eller faktura. Företaget får ej fakturera dig som köpare i förskott utan fakturan skall tillhandahållas tillsammans med godset eller efter du fått varan.

Alla bud är bindande och när du vinner varan så placeras den automatiskt i varukorgen längst ner på högra sidan. Därifrån fullföljer du köpet och erhåller en orderbekräftelse på din registrerade email. Skulle du inte fullfölja köpet så kommer vi ändå se till att din vinst levereras och betalning måste fullföljas. Så tänk på det alla bud är bindande.

Krav vi har på registrerade användare

  • Godkänt registrerat konto hos oss
  • Endast adresser inom Sverige

                                                                         HAPPY BIDDING