HANDYMANN - Stort Markispaket Herrgård
HANDYMANN - Stort Markispaket Herrgård
HANDYMANN - Stort Markispaket Herrgård

Antal kvar: 7 st.


12.200kr

AUKTION – Stort Markispaket Herrgård

På denna auktion bjuder du på ett paket med 5 markiser i följande storlek

1x Altanmarkis - elstyrning (Bredd 5m Utfall 3m)

2x Fönstermarkis - elstyrning (Bredd 0,9m Utfall 1m)

2x Fönstermarkis - elstyrning (Bredd 1,1m Utfall 1m)

Butikspriset på paketet är satt till 12200:-

Kassett markiser i aluminium med rak kappa framtill, väven är Plysteric canvas struktur med vaxbehandling. De gör att markiserna kan även användas vid regn/dagg etc etc. Kassettens höjd är 120mm och tjockleken 120mm, manuell vev medföljer samtliga markiser. Bommarna/Armarna på dessa markiser är 100% inställningsbara så du kan ändra lutning/grader etc etc. Hela stommen är vitlackerad och modell grövre för att klara av vindar upp till hela 38m/sek. Markiserna levereras med väggfäste så du behöver ej köpa till något för montage.

Full information om varan vi auktionerar ut finner du från företagets hemsida, längst ner finner du företagets logotype tryck på den så kommer du direkt till varan.

Företaget lämnar 2års fabrikationsfels garanti på varan.

Företag som auktionerar ut varan genom oss är Handymann Bygghandel tryck på företagets logo under för att komma direkt till produkten för att läsa mer.

Auktionsvillkor

Containerrally.se auktionerar ut denna vara för företaget och sköter hela försäljningsprocessen. När auktionen är avslutad lämnas Auktionsköpet över till det berörda företaget så denne kan leverera godset till dig som kund. Du som budgivare betalar 0:- till oss utan du betalar direkt till företaget genom efterkrav eller faktura. Företaget får ej fakturera dig som köpare i förskott utan fakturan skall tillhandahållas tillsammans med godset eller efter du fått varan.

Kravet vi har på företaget som vi auktionerar ut en vara åt att denne skall följa konsumentköpslagens regler för distanshandel samt lämna MINST 2 års garanti på varan. Auktioneras det ut varupartier eller begagnade produkter så finns inget krav ställt på garantiåtaganden. Företaget får inte ha några ärenden hos Arn/Konsumentverket och inte finnas med betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten. Vi kommer gå i god att företaget som kommer leverera till er är ett stabilt och tryggt företag att ingå köp med.

Alla bud är bindande och när du vinner varan så placeras den automatiskt i varukorgen längst ner på högra sidan. Därifrån fullföljer du köpet och erhåller en orderbekräftelse på din registrerade email. Skulle du inte fullfölja köpet så kommer vi ändå se till att din vinst levereras och betalning måste fullföljas. Så tänk på det alla bud är bindande.

För vår/er/företagets säkerhet så loggas alla IP-Nummer så vi kan skydda oss mot oseriösa budgivare och datorer som bjuder. Varje enskilt konto granskas med folkbokföringen så att alla budgivare spelar på samma villkor.

 

Krav vi har på registrerade användare

  • 18år fyllda
  • Godkänt registrerat konto hos oss
  • Finns med i folkbokföringen med fast adress i Sverige
  • Endast adresser inom Sverige

Vi hjälper företagen och står på dig som kunds sida att du får vad du ropade in. Vi ger merförsäljning åt företagen och skapar en portal där du som budgivare får hjälp hela vägen…….

 

                                                                         HAPPY BIDDING