När man ska transportera tunga saker

Behöver ni transportera en friggebod, lyfta ett tungt spabad eller kanske en glaslyftare som kan lyfta tunga glasskivor på ett säkert sätt? Att använda sig av lyftkran eller mobilkran är ibland bättre än att endast använda sig av bygg- eller fasadställning för att komma åt att renovera vindskivor, tak eller fönster som finns högt uppe i byggnaden. En lyftkran eller mobilkran gör att du omedelbart kommer åt renovering på höga höjder. En lyftkran eller mobilkran hjälper till att både komma upp och ner på höga höjder.

Använd mobilkran vid trånga utrymmen

Behöver du kunna lyfta tunga saker, men har begränsat med utrymme där lyftkranen ska stå? Då är en mobilkran bättre än en vanlig lyftkran. Mobilkranarna är tillverkade med syftet att kunna ställa en lyftkran på en begränsad yta. Mobilkranarna är mycket mindre men minst lika stabila som andra lyftkranar, men mer praktiska om man till exempelvis behöver transportera

Lätt hyra mobil- eller lyftkran

Att hyra en lyftkran eller mobilkran kostar inte så mycket. Det finns många företag som erbjuder lyft- eller en mobilkran i Stockholm, Göteborg eller i Malmö. De kan hyra ut för en dag, vecka eller en hel månad om man behöver renovera fasaden under längre tid. Många byggföretag behöver lyftkran eller mobilkran för att deras hantverkare ska kunna utföra sina jobb. En lyftkran eller mobilkran är väldigt praktiskt när man ska lyfta material som är tungt att få upp, det är inte alla byggställningar som har hiss, till exempel. Då är en lyftkran eller mobilkran bättre när man har tungt material som ska lyftas upp.